Kako do kvalitetne pasje ovratnice?

Vač ljubljenček si zasluži kvalitetno ovratnico! Toda kje jih lahko najdemo?

Če ste obiskali kako trgovino z živalmi ste brez dvoma zasledili relativno pestro ponudbo pasjih ovratnic. Vendar pa ste se morda, tako kot jaz tudi povprašali glede kvalitete. Res je, da so ovratnice za psa relativno poceni, vendar pa so mnoge ravno zato tudi cenene, kar pomeni, da kmalu več ne služijo namenu. Ravno zato vam danes predstavljam zelo kvalitetne ovratnice, ki si jih lahko naredite sami, ali pa jih naročite v paracordshop.si.

Ovratnice o katerih govorim, se imenujejo paracord pasje ovratnice, saj so narejene iz padalske vrvice. To zagotavlja, da je le te izjemno trpežna. Ne samo da je tovrstna ovratnica narejena iz izredno močne padalske vrvi, temveč je tudi odporna na vlago in velike teže. S tem je idealna za izdelavo ovratnic za pse, saj le to pomeni, da bo zelo dolgo držala.

Dodatna prednost tovrstnih ovratnic je, da jih lahko naredimo popolnoma po meri. To pomeni, da so lahko prirejene glede dolžine, barve, dizajna in dodatkov. S tem se tovrstni pripomočki lahko prilagodijo tako lastniku kot tudi psu, kar pridoda vrednost, ki je cenena ovratnica nikakor nima.

Zanimivo pa je, da tovrstna ovratnica, čeprav ni cenena, je poceni! Dejansko so materiali, ki so potrebni za izdelavo relativno ugodni, kar pomeni, da se lahko ovratnica primerja tudi v ceni.

Zaključek

Vsekakor si morate ogledati ovratnice paracord, ki ponujajo ogromno prednosti, ki jih tradicionalne nimajo. Verjamite mi na besedo, da boste prijetno presenečeni nad kvaliteto in dizajnom!

 

 

Similar Posts:

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.